Klovborg Maskinfabrik

INTERNE TRANSPORTSYSTEMER

Carryline

Klovborg maskinfabrik er forhandler af Carryline transportsystem.

Carryline er et flexibelt transportsystem baseret på en lamelkæde i  anodiseret aluminium, eller rustfri profil. Systemet består af standardkomponenter som samles med almindeligt værktøj og kan kombineres til at løse et utal af forskellige transportopgaver.

Carryline har udviklet videre på sit rustfrie transportør system, og det er blevet vel modtaget på markedet. Indenfor det seneste års tid, har Carryline AB leveret transportanlæg med sine rustfrie transportører til mejerier i Sverige, Rusland og Polen. Desuden også til områder som Pakkelinier i Norge, whisky og ketchup producenter i UK og Irland. Transportørerne kan leveres i kædebredderne 62mm, 83mm, 140mm og 220mm, og som specielle kundetilpassede bredder på f. eks. 400mm. Transportørerne leveres som standard med plastkæde, men som alternativ for den 83mm kæde, kan leveres en rustfri stålkæde.
Carryline’s styrke ved det rustfrie program er, at det fremstilles og monteres i vort eget værksted. Plastkæderne støbes i vore egne plastmaskiner og monteres, kurver valses i vore profilvalser etc. Dette indebærer en valgfrihed i vort udvalg af løsninger, så at vi enkelt kan tilpasse os kundens ønsker og behov. Desuden har vi kontrol med leveringstiden, hvilket er en af Carryline’s kærneværdier.

Carryline er ISO certificerede kvalitet ISO 9001:2000 & miljø ISO 14001:2004 

Carryline har bla. følgende fordele.

  • Transporterer emner som - kasser, dåser, flasker, dunke,  papirruller, elektroniske komponenter, metalkomponenter, fødevarer, etc.
  • Minimum vedligehold, ingen smøring, ingen rust.
  • Optager minimum af plads
  • Transporterer emner både verticalt og horisontalt.
  • Nem at ændre eller udvide i takt med din produktion
  • Flexibelt – kædebredder i  24, 62, 83, 140, 220 mm.
  • Komplet system i rustfri.

Billeder

carryline-Mælk
carryline-2
carryline-3
carryline-4
carryline-5
carryline-6
carryline-7
carryline-8

Videoklip

Transport af Ba...
Sådan fungerer ...
Transport i Bag...
Transport af to...

 

Kontakt Klovborg Maskinfabrik for yderlige information om carryline